WerkkledingBedrukken

Werkkleding bedrukken

Werkkleding bedrukken. Bedruk je werkkleding met je eigen ontwerp. Werkkleding bedrukken zorgt voor een professionele en uniforme uitstraling binnen het bedrijf. Vergroten van naamsbekendheid kan door werkkleding laten bedrukken enorm in zijn voordeel werken. Werkkleding bedrukken wordt dan hét visitekaartje van je (eigen) bedrijf. Om werkkleding te laten bedrukken is het dan ook van cruciaal belang dat de bedrukking van goede kwaliteit is, lange tijd mee gaat en er representatief uit blijft zien. Bij ontwerpstudio Extra Borduren zit je dan goed! Extra Borduren is gespecialiseerd in diverse werkkleding bedrukkingen zoals werkkleding voor in de bouw. Door het gebruik van talloze folies kunnen wij uw naam of logo haarscherp op werkkleding bedrukken. Uiteraard kunnen particulieren ook bij ons terecht!

Bedrijfskleding voor elk beroep

Bedrijfskleding voor elk beroep. Door het bedrukken van bedrijfskleding zorg je voor maximale herkenbaarheid bij de doelgroep en binnen je netwerk. Extra Borduren beschikt over een klantenkring van bedrijven, scholen en sportverenigingen. Deze bedrukkingen in bedrijfskleding zijn dan ook geschikt voor elk beroep en zorgt ervoor dat de kleding er ook na een aantal was- en draagbeurten goed uit blijft zien. Bij Extra Borduren kunt u ook terecht indien u bedrijfskleding of werkkleding wilt laten bedrukken binnen de horeca, de bouw of bedrijfskleding voor een zorginstelling. Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met onze bedrukkingsspecialisten via: info@extraborduren.nl of 0492-792943.

Uitgebreide collectie werkkleding

Uitgebreide collectie werkkleding. Bij Extra Borduren zijn er veel mogelijkheden voor het bedrukken van werkkleding. Deze uitgebreide collectie werkkleding biedt vele keuzemogelijkheden voor u om de perfecte werkjas, werkbroek of werkpolo te vinden voor u en uw bedrijf. De bedrukking zelf kan bestaan uit het logo, de naam van het bedrijf of slogan van het bedrijf. Extra Borduren denkt graag mee in de mogelijkheden om op deze manier een passend advies te geven over de uitgebreide collectie werkkleding die we voor u als bedrijf kunnen aanbieden.

Interesse?

Maak vandaag nog een afspraak

Of neem direct contact met ons op via: info@extraborduren.nl of 0492-792943