Logo. Digitaliseren.

Borduren is een vak apart

Onze borduurmachines zijn geheel computergestuurd. Om een logo te kunnen borduren is een borduurbestand nodig. Dit bestand beschrijft per steek precies waar de naalden de stof ingaan en met welke kleur garens. Alle steken samen vormen samen het uiteindelijke ontwerp.

Het borduurbestand bepaald daarom de kwaliteit van een boduring. Bovendien is het borduurbestand bepalend voor de prijs. De borduurmachine kan een maximaal aantal steken maken per minuut. De opbouw van de borduring en de volgorde van de te gebruiken kleuren is hierbij een ander aspect. Onze borduurbestanden worden door een professionele designer gemaakt. Dit garandeert de beste kwaliteit en de kortste doorlooptijd van een borduring. Wat zicht uiteraard weer vertaald in de beste prijs. Zoals gezegd …. Extra Borduren garandeert de beste prijs.

Logo of eigen ontwerp

Wij kunnen in principe elk bestandstypen van uw ontwerp gebruiken voor het borduurbestand. Het formaat van het ontwerp hoeft niet gelijk te zijn aan het formaat van de borduring. Zo lang het een scherp bestand is kunnen wij het aanpassen tot het gewenste formaat van de borduring. Het is belangrijk dat u voordat u het logo aan ons opstuurt goed nadenkt over het uiteindelijke formaat van uw geborduurde logo of ontwerp. We kunnen namelijk een borduurbestand niet simpel weg groter trekken. De breedte van de steken is aan een bepaald maximum gebonden. Een grotere borduring betekent derhalve extra steken. Extra steken moeten direct in het oospronkelijke borduurbestand aangebracht worden.

Wij ontvangen uw bestand van het logo of ontwerp bij voorkeur per email (info@extraborduren.nl). Maar u mag het ook per USB-stick aanleveren.

Namen of tekst

Indien u alleen tekst of een naam geborduurd wilt hebben. Hoeft u alleen maar die tekst door te geven, het lettertype en de gewenste kleur. In onze borduurprogramma’s hebben wij een enorme keuze aan beschikbare lettertype’s. Voor een dergelijke tekst zijn geen speciale op maat gemaakt borduurbestanden nodig.

Van logo naar vectorbestand

Voor het bedrukken van uw logo of ontwerp hebben we een vectorbestand nodig. Bruikbare bestanden zijn EPS, PDF, Ai of een vectorbestand. Deze bestanden kunnen wij rechtstreeks in onze snijprogramma van de computergestuurde plotter invoeren. Beschikt u niet over een dergelijk bestand kunnen wij dat voor u verzorgen. Een JPEG of Tiff bestand is dan prima geschikt om door ons om te zetten in een vectorbestand. Voor het omzetten rekenen wij mogelijk een eenmalige toeslag.

Wij ontvangen uw bestand van het logo of ontwerp bij voorkeur per email (info@extraborduren.nl). Maar u mag het ook per USB-stick aanleveren.

Interesse?

Maak vandaag nog een afspraak
Of neem direct contact met ons op via: info@extraborduren.nl of 0492-792943