Borduren

Borduren

Met het borduren van een logo, embleem of tekst op uw bedrijfskleding komt deze echt tot ‘leven’. Borduurwerk is slijtvast, gaat daarom vele jaren mee en geeft uw bedrijf een professionele uitstraling. Extra Borduren verzorgt het borduurwerk op de voor- en achterkant van bijvoorbeeld uw t-shirt, polo of sweater. Daarnaast is onze borduurstudio gespecialiseerd in het machinaal borduren van badtextiel en baby-artikelen. Tot in de fijnste details zijn uw bedrijfsgegevens zichtbaar op uw werkkleding, waarmee een optimale herkenbaarheid gegarandeerd is.

Machinaal Borduren

Extra Borduren beschikt over zeer moderne industriële borduurmachines, die tot 1.200 steken per minuut zetten. We maken gebruik van geavanceerde en toonaangevende software (het programma Wilcom), waarmee we op plaatsen kunnen borduren die normaal lastig zijn te bereiken. Doordat we werken met hoge kwaliteit garens (Madeira) is een lange levensduur van het borduurwerk gegarandeerd.

Enkel Kledingstuk

Wij kunnen grote aantallen kleding tegelijk verwerken. Maar daarnaast draaien wij onze hand ook niet om voor het borduren van een enkel kledingstuk. Verder kunnen wij u adviseren over de wetgeving die aangeeft hoe groot een logo op bedrijfskleding moet zijn, zodat deze aftrekbaar is voor de belasting.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook is het mogelijk vrijblijvend een offerte op te vragen voor het borduren van (bedrijfs)kleding. Wij staan u graag te woord via info@extraborduren.nl, het contact formulier op onze website of via telefoon.

Producten

Het is mogelijk om zelf kleding op producten aan te leveren. Extra Borduren biedt ook een uitgebreid assortiment producten; Denk aan t-shirts, polo’s, hoodies, caps, jassen, sweaters, blouses, bodywarmers, badstof en knuffels. Deze zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar en kunnen geheel naar uw wens door ons worden geborduurd of gepersonaliseerd.

Interesse?

Maak vandaag nog een afspraak

Of neem direct contact met ons op via: info@extraborduren.nl of 0492-792943