over. ons.

wie zijn wij

Extra Borduren staat voor het kwalitatief borduren of bedrukken van uw bedrijfs- of promotiekleding, waarbij de mogelijkheden haast eindeloos zijn. Wij werken met de modernste borduurmachines en -software. Daarmee gebeurt het machinaal borduren van een logo, embleem of tekst op uw kleding zeer gedetailleerd. Duurzaamheid is verzekerd, want borduurwerk is erg slijtvast. Daarnaast zorgt het voor een professionele en verzorgde uitstraling van uw bedrijf en werknemers.

Familiebedrijf

Extra borduren is in 2016 als familiebedrijf begonnen. Na tientallen jaren ervaring met de textielbranche en de fascinatie voor het borduurvak zijn we begonnen met één Tajima borduurmachine. Het merk Tajima is wereldleider op het gebied van de borduurmachines. Zij produceren de beste en meest duurzame borduurmachines. Dit was voor ons ook de voornaamste reden om na de aanschaf van de eerste éénkoppige Tajima machine, ook een meerkoppige Tajima erbij te nemen. Zodat ook op een industriële wijze en op een grotere schaal borduurwerk geleverd kan worden.

Elke dag zijn wij met hart en ziel aan het werk. We hebben niet voor niets ons bedrijf Extra Borduren genoemd. Door het leveren van Extra kwaliteit en Extra service tegen een Extra concurrerende prijs proberen wij onze klanten iets Extra’s te bieden.

Wij doen onze uiterste best om onze klanten Extra tevreden te stellen.

ons team

  • Robert Jansen
    Robert Jansen
  • Monique van der Velden
    Monique van der Velden

Interesse?

Maak vandaag nog een afspraak
Of neem direct contact met ons op via: info@extraborduren.nl of 0492-792943