Bedrukken.

Bedrukken

Naast borduurwerk kunt u bij ons ook terecht voor uw bedrukkingen. We beschikken namelijk over de modernste persen en snijplotters. Door het gebruik van talloze folies kunnen wij uw naam of logo haarscherp op uw kleding drukken. Ook is het mogelijk om uw logo door middel van een transfer op uw kleding te persen. We laten dan eerst uw logo op een badge drukken om deze dan vervolgens op uw kleding te persen. Hierdoor kunnen we elk logo full color drukken. Deze transfers zijn slijtvast en veel duurzamer. Waardoor uw werknemers jarenlang uw bedrijf kunnen promoten.

Wij mogen hierdoor bedrijven, scholen en sportverenigingen tot onze klantenkring rekenen. Uiteraard kunnen particulieren ook bij ons terecht.

Enkel Kledingstuk

Wij kunnen grote aantallen kleding tegelijk verwerken. Maar daarnaast draaien wij onze hand ook niet om voor het borduren van een enkel kledingstuk. Verder kunnen wij u adviseren over de wetgeving die aangeeft hoe groot een logo op bedrijfskleding moet zijn, zodat deze aftrekbaar is voor de belasting.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook is het mogelijk vrijblijvend een offerte op te vragen voor het borduren van (bedrijfs)kleding. Wij staan u graag te woord via info@extraborduren.nl, het contact formulier op onze website of via telefoon.

Producten

Het is mogelijk om zelf kleding op producten aan te leveren. Extra Borduren biedt ook een uitgebreid assortiment producten; Denk aan t-shirts, polo’s, hoodies, caps, jassen, sweaters, blouses, bodywarmers, badstof en knuffels. Deze zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar en kunnen geheel naar uw wens door ons worden geborduurd of gepersonaliseerd.

Interesse?

Maak vandaag nog een afspraak
Of neem direct contact met ons op via: info@extraborduren.nl of 0492-792943