Tekst. borduren

Tekst borduren

Ons bedrijf is in staat om jouw logo of bijvoorbeeld een (commerciële) tekst op jouw bedrijfskleding te borduren. Ons borduurwerk is van zeer hoge kwaliteit en gaat een zeer lange tijd mee. Voor ieder bedrijf of iedere instelling is het van belang om zich netjes naar de buitenwereld toe te presenteren. Door jouw tekst of embleem door ons op de door jou uitgekozen kleding te laten borduren, zorg je ervoor dat die uitstraling prima in orde is.

Borduren vergt hoogwaardige borduurapparatuur

En daarover beschikt onze firma. Onze borduurmachines zijn in staat om ruim 1.000 (tot 1.200) steken per minuut te borduren. Een logo of tekst is daarmee zeer snel op ieder afzonderlijk kledingstuk aan te brengen.

Door het gebruik van speciale, hoogwaardige software, zijn wij in staat om het borduurwerk ook aan te brengen op plekken op kledingstukken die normaal gesproken machinaal vrijwel niet bereikbaar zijn. Onze hoog kwalitatieve machines vragen natuurlijk ook om toepassing van hoog kwalitatieve garens.

Je ziet, je kunt de opdracht om tekst of logo te borduren op je kleding met een gerust hart aan ons uitbesteden.

Wij borduren ook eigen kledingstukken

Onze dienstverlening gaat zeer ver. Afgezien van dat wij tekst op kledingstukken borduren die aan ons worden aangeleverd, kunnen wij ook de kleding zelf leveren. Wij bieden een breed assortiment aan van allerlei kledingstukken die geschikt zijn als bedrijfskleding of verenigingskleding.

Wat dacht je ervan om tekst of logo te laten borduren op een van de vele modellen en kleuren T-shirts die wij in ons assortiment voeren? Ook kunnen wij caps leveren en werkbroeken. Tekst op een gadget zoals een knuffel borduren of op badstof is ook een leuk idee. Op die manier kun je zogenaamde giveaways op maat laten creëren. Je klanten en relaties zullen hier erg verrast door zijn. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Interesse?

Maak vandaag nog een afspraak

Of neem direct contact met ons op via: info@extraborduren.nl of 0492-792943