T-shirtborduren

T-shirt borduren

Veel bedrijven verschaffen hun personeel werkkleding, waardoor ze verplicht zijn een logo op bijvoorbeeld een T-shirt borduren te laten uitvoeren om de kosten als personeelskosten te mogen boeken. Bij Extra Borduren kunnen wij deze opdracht tot in de puntjes uitvoeren. Niet alleen T-shirts maar ook andere kledingstukken en reclameartikelen kunnen wij met onze speciale borduurmachines voorzien van een logo of reclamespreuk. Kijk op onze website www.extraborduren.nl om onze machines in werking te zien of om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen ook bedrukken indien gewenst maar zijn van mening dat borduren uw kleding een professionelere uitstraling geeft.

Tajima borduurmachines

Om een uitzonderlijk resultaat te krijgen bij een T-shirt borduren, maken wij gebruik van Tajima borduurmachines en de juiste borduurbestanden. Onze borduurmachines kunnen zelfs borduren op moeilijk bereikbare plaatsen en daarom kunnen wij onszelf Extra borduren noemen. Wij kunnen Extra kwaliteit, Extra service en Extra concurrerende prijzen leveren. Naast T-shirts borduren zijn er tal van andere kledingstukken waar u uw logo op kunt laten borduren. Denk aan werkbroeken, bodywarmers, blouses, jassen, petten, hoodies, sjaals, sweaters en polo’s. Relatiegeschenken zoals knuffels, handdoeken, plaids en dergelijke kunnen ook worden verfraaid met uw logo of een tekst zodat deze een extra eyecatcher krijgen.

Borduren per stuk

“Wie het kleine niet eert is het grote niet weerd” is een uitspraak die wij gebruiken als het gaat om bijvoorbeeld maar 1 T-shirt borduren voor een particulier of een bedrijf. Wilt u als particulier iets geborduurd hebben op iets wat u cadeau wil geven, dan kunt u ook bij Extra Borduren terecht. Vraag een prijsopgave of kom even langs om het te bespreken. Verenigingen kunnen bij ons hun sjaals laten borduren met bijvoorbeeld de naam van hun Prins, Grootvorst en Raad van Elf leden. Zo kan iedereen zijn eigen sjaal terugvinden na het nuttigen van wat biertjes…

Interesse?

Maak vandaag nog een afspraak

Of neem direct contact met ons op via: info@extraborduren.nl of 0492-792943