Polo shirts. bedrukken

Polo shirts bedrukken

Ons bedrijf bedrukt onder andere poloshirts en werkkleding. Veel bedrijven en instellingen willen hun mensen graag uniform kleden. Bijvoorbeeld door te zorgen dat iedereen hetzelfde shirt draagt. Bij ons ben je dan aan het goede adres want wij kunnen polo shirts bedrukken. Door shirts van mensen met dezelfde opdruk te bedrukken, ontstaat vanzelf een groepsgevoel bij de mensen.

Hoe doen wij dat: polo shirts bedrukken?

Voor het bedrukken van polo shirts gebruiken wij machines zoals snijplotters en persen. Om in de verschillende wensen van verschillende klanten te kunnen voorzien, hanteren wij diverse folies voor een uniforme opdruk. Wanneer je wilt kun je ook kiezen voor transferdruk. Deze drukvorm zorgt ervoor dat wij namen of logo’s full colour op alle soorten polo shirts kunnen bedrukken. Bij deze vorm van bedrukken wordt de opdruk eerst op een badge gedrukt. Die badge zal daarna op het shirt worden geperst waardoor de opdruk minder snel slijt en duurzaam mooi blijft.

Wij denken met je mee

Grote of kleine oplages, bij ons kan het allemaal. Wij borduren zelfs enkelvoudige producten. En we denken ook graag mee in het ontwerp. Wij hebben zicht op wat mooi is en of jouw ontwerp wel praktisch is. Ook beoordelen wij het ontwerp vanuit fiscale hoek. Een logo moet namelijk een bepaalde minimale afmeting hebben om, wanneer sprake is van bedrijfskleding, in aanmerking te komen voor fiscale aftrek. Wij hebben hier ervaring mee en houden het ontwerp vanuit dat perspectief in de gaten. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Je hebt nog geen geschikt polo shirt gevonden?

Geen nood. Afgezien van ons werk van het bedrukken van kleding, zijn wij in staat om ook de kleding zelf te leveren. Wij leveren allerlei kleding en naast polo shirts zijn dat bijvoorbeeld ook caps, werkjassen, gewone T-shirts en bodywarmers. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in ons assortiment. Wij zijn daarmee een one-stop-shop, niet alleen ten aanzien van het bedrukken van kleding zoals polo shirts, maar ook ten aanzien van de levering van de kleding zelf.

Interesse?

Maak vandaag nog een afspraak

Of neem direct contact met ons op via: info@extraborduren.nl of 0492-792943