PetBorduren

Pet Borduren

Online petten borduren of een pet bedrukken? Ook hiervoor ga je naar Extra Borduren. Borduren heeft een luxe uitstraling en blijft lang mooi. Borduur goede kwaliteit petten voor een goede prijs. Geborduurde caps en geborduurde petten kun je geheel in eigen stijl ontwerpen, wij van Extra Borduren maken er dan een mooi geheel van. Van originele snapback pet borduren tot aan een vette baseball pet borduren of bedrukken. Vraag naar onze uitgebreide collectie petten voor een compleet overzicht in de mogelijkheden. Laten borduren van een cap en/of het borduren van een snapback geeft nét dat beetje extra in het ontwerp. Extra persoonlijk en extra stoer! Pet borduren kan in verschillende soorten en maten.

Petten borduren met logo

Petten borduren met logo. Pet borduren met logo of tekst, dat is geen enkel probleem voor Extra Borduren in Helmond en omgeving. Petten met logo of eigen naam zijn erg geschikt als cadeau of relatiegeschenk. Petten met eigen naam of logo zijn ook uitermate geschikt voor promotiedoeleinden, zowel voor particulieren als voor bedrijven en verenigingen. Petten met een persoonlijk logo en persoonlijke tekst pet borduursels, dat is iets waar Extra Borduren jarenlange ervaringen mee heeft. Specialisten op het gebied van o.a. petten borduren met logo en caps bedrukken met logo. Daarvoor ga je naar borduurstudio Extra Borduren.

Petjes en caps op maat

Petjes en caps op maat. Goedkoop petjes of goedkope caps laten borduren of bedrukken kan al vanaf 1 pet per stuk, speciaal voor u op maat gemaakt. Wij regelen voor u voordelige en goede kwaliteit caps met een fraaie borduring en perfecte bedrukking, eigen ontwerp of bestaand ontwerp, niks is te gek bij Extra Borduren. Extra Borduren in Helmond en omgeving staan voor alle mogelijkheden open, wij kunnen een passende offerte op maat maken. Laat bijvoorbeeld je petjes en caps ontwerpen met jouw eigen persoonlijke design borduren of bedrukken. Vraag meer informatie aan via de contactpagina of via:  info@extraborduren.nl of 0492-792943.

Interesse?

Maak vandaag nog een afspraak

Of neem direct contact met ons op via: info@extraborduren.nl of 0492-792943