Mutsborduren

Muts borduren

Een leuker weggeef reclameartikel bestaat er niet, laat daarom voor je bedrijf een muts borduren met je logo en een leuke slogan of iets dergelijks. Niet alleen leuk voor een bedrijf maar ook voor verenigingen, evenementenorganisaties e.d. Een muts doet het altijd goed bij veel mensen en ze zullen hem daardoor ook dragen en reclame maken. Mutsen zijn verkrijgbaar in allerlei modellen en kleuren. Vraag informatie over de mogelijkheden en prijzen. Wij zullen je goed adviseren over wat voor jouw logo en wensen de beste manier is van borduren of eventueel drukken. Uiteraard borduren we niet alleen mutsen maar ook andere kledingstukken.

T-shirt borduren

Naast een T-shirt borduren kunnen we ook een muts borduren, bloezen, broeken, sweatshirts en noem maar op. Kijk op onze website www.extraborduren.nl voor tal van voorbeelden van geborduurde reclameartikelen of bedrijfslogo’s. Wij leveren extra service, extra kwaliteit en zijn extra concurrerend. Door het gebruik van moderne Tajima borduurmachines en daarbij extra kwaliteit garen kunnen we stellen dat we heel concurrerend zijn in prijs kwaliteit verhouding. Uw logo wordt gedigitaliseerd en naar een borduurbestand omgezet zodat het geborduurde logo uiteindelijk niets verschilt van het origineel. Onze passie voor ons vak en onze korte lijnen zorgen bovendien voor een snelle levering.

Bedrukken van kleding

Naast een t-shirt, broek of muts borduren kunnen wij deze eventueel ook bedrukken. Betreft het moeilijk bereikbare plaatsen, dan is bedrukken soms beter dan borduren. Borduren geeft een extra verzorgde en professionele uitstraling aan de bedrijfskleding en is duurzamer dan bedrukken. Vaak is het zo dat de kleding al versleten is terwijl het borduursel nog zo goed als nieuw is. Dit getuigd ervan dat wij extra kwaliteit leveren. Voor bedrukken of borduren kun je ook als particulier bij ons terecht voor een enkel stuk. Iets leuks laten maken voor je carnavalsgroep die meetrekt in de optocht? Verschillende teksten? Maakt niet uit, bel en maak een afspraak!

Interesse?

Maak vandaag nog een afspraak

Of neem direct contact met ons op via: info@extraborduren.nl of 0492-792943