Logoborduren

Logo borduren

Heeft u al eens bekeken welke voordelen een logo borduren heeft, kijk dan eens op onze website www.extraborduren.nl . Borduren is extra sterk en gaat jarenlang mee. Wij borduren alle soorten bedrijfskleding op zowel de voor als de achterkant. Onze machines zijn computergestuurd en werken met borduurbestanden. Een geborduurd logo geeft uw bedrijfskleding een professionele uitstraling en is slijtvast. Wij werken met concurrerende prijzen omdat we lage overheadkosten hebben en we u heel graag als klant willen verwelkomen. Wij garanderen u kwaliteit omdat we met kwaliteitsgaren werken en met professionele borduurmachines van het merk Tajima. Hiervan hebben we o.a. een éénkoppige machine en een meerkoppige machine in ons bezit.

Wij gaan voor extra

Omdat wij altijd voor extra gaan kunnen wij uw logo borduren met extra aandacht en extra kwaliteit. Extra snel proberen we ook nog te werken zodat de levertijd kort blijft. Doordat wij korte lijnen hebben met onze leveranciers zijn we in staat om dit te bewerkstelligen. Extra borduren maakt graag een afspraak met u om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Wij maken een scherpe offerte en bij akkoord gaan we zorgen dat de borduurbestanden optimaal zijn voor een perfect resultaat. Wilt u een extra tekst op uw bedrijfskleding op bijvoorbeeld de achterzijde van een polo, sweatshirt of overhemd, dan bekijken we samen met u de lettertypes en geven u een prijsopgave.

Bad textiel en babyartikelen

Naast bedrijfskleding kunnen wij met onze borduurmachines ook een logo borduren op bad textiel of babyartikelen. Uw logo op een knuffel geborduurd als reclame en als relatiegeschenk is heel speciaal. Omdat we beschikken over speciale borduurmachines die op moeilijk bereikbare plaatsen kunnen borduren is het mogelijk dit soort borduursels op knuffels te maken. Om bedrijfskleding ook daadwerkelijk als bedrijfskleding te mogen boeken zijn er regels van de belastingdienst waaraan een logo moet voldoen qua afmeting. Wij kunnen u hierin prima adviseren zodat u de kosten van de belasting kunt aftrekken. Bel ons voor een afspraak en geef uw bedrijfskleding een professionele uitstraling.

Interesse?

Maak vandaag nog een afspraak

Of neem direct contact met ons op via: info@extraborduren.nl of 0492-792943