Logo bedrukken. op kleding

Logo bedrukken op kleding

Wij kunnen je logo bedrukken op kleding. Zeker voor bedrijven is het essentieel om een herkenbare uitstraling te hebben. Medewerkers ervaren bovendien meer teamgeest wanneer ze over bedrijfskleding beschikken. Uniek maak je die bedrijfskleding door het logo van het bedrijf op de kleding te laten bedrukken. Je bent daarvoor bij ons aan het goede adres.

Bedrukken vraagt om speciale apparatuur

Ons bedrijf beschikt over die hoogwaardige apparaten. Zo zijn er in onze productieruimte persen en snijplotters aanwezig. Wanneer je als klant je logo in full colour wil laten bedrukken op kleding voor medewerkers, dan maken wij echter bij voorkeur gebruik van transferdruk. Dat is een methode waarbij het logo eerst op een batch wordt geprint die vervolgens op de kleding wordt aangebracht. Deze methode bevordert de duurzaamheid en de uitstraling van het logo.

Uitvoering en advies onder één dak

Of het nu gaat om grote aantallen of kleine batches van kleding waar wij een logo op moeten bedrukken, het maakt voor ons niets uit. Wij staan voor je klaar en verzorgen desnoods borduurwerk op één enkel product. Om de uitstraling zo mooi en effectief mogelijk te maken denken wij actief mee in het ontwerp. En wij houden ook een vinger aan de pols voor wat betreft fiscale zaken. Wanneer je namelijk op werk gerelateerde kleding laat bedrukken dat aan bepaalde voorwaarden voldoet, onder andere qua afmetingen, dan zijn de kosten daarvoor fiscaal aftrekbaar.

Wij leveren ook kleding

Mocht het zo zijn dat je nog niet de kleding hebt gevonden die aan je wensen voldoet, neem dan nu alvast contact met ons op. Wij doen meer dan alleen het bedrukken van een logo op kleding. Wij zijn namelijk ook in staat om kleding zelf te leveren. Je slaat dan twee vliegen in één klap en kunt dus je totale kledingdrukproject aan ons uitbesteden. Dat noemen wij pas service.

Interesse?

Maak vandaag nog een afspraak

Of neem direct contact met ons op via: info@extraborduren.nl of 0492-792943