Kleding latenborduren

Bij Extra Borduren zit u goed

Wilt u graag kleding bedrukken of borduren? Dat kan onder andere voor bedrijfsdoeleinden of een andere reden. Neem dan eens contact op met Borduurstudio Extra Borduren. Bij Extra Borduren kan u kleding borduren, of het nu eigen kleding of nieuwe kleding is, bij Extra Borduren bent u aan het goede adres. Een ruime collectie kleding en borduurwerk met kwaliteit. Voor een professionele uitstraling wordt er vaak gekozen voor kleding borduren. Borduren is mogelijk in veel verschillende kleuren en maten. Borduren kan zo’n beetje op elke stof met een professionele afwerking. Wacht niet langer en laat uw kleding borduren door borduurstudio Extra Borduren.

Borduren op textiel

Borduren op textiel. Borduren op textiel kan ook een extra toevoeging zijn voor een professionele of representatieve uitstraling en geeft net dat beetje eigen persoonlijkheid aan je eigen kleding. Denk aan fijne vesten, t-shirts, polo’s en zelf jassen. Vraag naar de mogelijkheden bij Extra Borduren in Helmond en omgeving. Borduren op textiel, het maakt niet uit of u nu een jas, sweater, polo of hoodie wilt laten borduren. Borduurstudio Extra Borduren kan eigen logo’s of teksten professioneel en duurzaam aanbrengen op textiel van uw eigen keuze. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de vele Borduren op textiel mogelijkheden.

Borduurwerk met kwaliteit!

Borduurwerk met kwaliteit. Extra Borduren werkt met kwalitatief hoogwaardig materiaal als zij textiel voorzien van een borduring. Borduringen en borduursels worden aangebracht met de beste kwaliteit garen. De afwerking wordt ook uitermate perfect afgehandeld waardoor deze borduring een stevige afwerking krijgt. Zo gaat het borduurwerk extra lang mee en blijft het extra lang van goede kwaliteit. Of u nu tekst op stof laat borduren of een eigen logo op kleding laat borduren, bij Extra Borduren in Helmond en omgeving wordt u een passend advies geboden. Neem voor meer informatie contact met op ons of maak vrijblijvend een afspraak via: 0492 – 792943 of info@extraborduren.nl.

Interesse?

Maak vandaag nog een afspraak

Of neem direct contact met ons op via: info@extraborduren.nl of 0492-792943