KledingDrukkerij

Kleding drukkerij

Kleding drukkerij. Bent u op zoek naar een goede kleding drukkerij? Dan bent u bij kleding drukkerij Extra Borduren aan het goede adres. Niet alleen is Extra Borduren een borduurstudio maar ook een erkende kleding drukkerij in Helmond en omgeving. Kleding drukkerij Extra Borduren kan u kleding namelijk op verschillende manier voorzien van een bedrukking. Professionele uitstraling in zowel kleding drukken als kleding borduren. Kleding drukkerij Extra Borduren beschikt over de modernste persen en snijplotters waardoor op deze manier een kwalitatief hoogwaardige afwerking gegarandeerd kan worden! Ook is het mogelijk uw bedrukking door middel van een transfer op uw kleding te drukken. Hierdoor kunnen we elk logo/ontwerp in full color drukken in onze eigen kleding drukkerij.

Drukkerij enkel kledingstuk

Drukkerij enkel kledingstuk. Kleding bedrukken bij kleding drukkerij Extra Borduren is een goede keuze! Niet alleen grote oplages maar ook een enkel kledingstuk kan bij kleding drukkerij Extra Borduren in Helmond en omgeving verwerkt worden. Wij zijn de kleding drukkerij die u een passend advies kan geven. Ook is het bij kleding drukkerij Extra Borduren mogelijk om zelf kleding op producten aan te leveren. Echter biedt Extra Borduren zelf ook een uitgebreid assortiment aan producten; denk aan t-shirts, polo’s, hoodies, caps, jassen, blouses, bodywarmers en zelfs knuffels. Van enkel kledingstuk naar grote aantallen in verschillende producten. Kleding drukkerij Extra Borduren zorgt voor een geheel gepersonaliseerde afwerking.

Kleding drukkerij op maat

Kleding drukkerij op maat. Wij zijn niet alleen in te schakelen voor het bedrukken van kleding. Maar kunnen uw kleding ook laten borduren. Ook kunt u bij kleding drukkerij Extra Borduren terecht voor het digitaliseren van uw logo. Logo digitaliseren door kleding drukkerij Extra Borduren is noodzakelijk voor wij aan bedrukken en/ borduren kunnen beginnen. Laat u adviseren door onze specialisten bij kleding drukkerij Extra Borduren in Helmond. Voor advies op maat kunt u bij ons terecht. Een hoge kwaliteit voor een goede prijs, dat noemen we dé kleding drukkerij op maat! Speciaal voor u; Extra Kwaliteit, Extra Service, Extra Concurrerend. Meer informatie over kleding drukkerij op maat? Vraag een vrijblijvende offerte op via onze contactpagina, via 0492 792943 of info@extraborduren.nl.

Interesse?

Maak vandaag nog een afspraak

Of neem direct contact met ons op via: info@extraborduren.nl of 0492-792943