KledingBorduren

Kleding Borduren

Bent u op zoek naar geborduurde kleding in Nederland? Dan raden we u aan om eens te kijken naar Extra Borduren. Borduurstudio Extra Borduren is gespecialiseerd in kleding borduren waaronder geborduurde slogans maar zeker ook geborduurde knuffels en vele andere geborduurde textielproducten. Unieke borduursels zowel voor particulieren als bedrijven, denk aan badges borduren, emblemen borduren, labels borduren en etiketten borduren. Borduren of kleding bedrukken behoort al jarenlang bij de specialiteiten van Extra Borduren. Een ruim assortiment aan kleding borduren kan door Extra Borduren worden voorzien van een perfecte borduring van hoge kwaliteit. En dat tegen een zeer aantrekkelijk prijs. Neem vandaag nog contact op met Borduurstudio Extra Borduren en maak snel een vrijblijvende afspraak via: info@extraborduren.nl of 0492-792943.

Borduurstudio Extra Borduren

Borduurstudio Extra Borduren. Bij borduurstudio Extra Borduren in Helmond en omgeving zijn specialisten aan het werk als het gaat om kleding borduren. Aangeleverde kleding borduren behoort ook tot een van de opties van borduurstudio Extra Borduren. Extra Borduren heeft betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan waardoor een passend advies gegeven kan worden op uw aanvraag kleding borduren. Of het nu voor particulieren is of voor bijvoorbeeld zorginstellingen, sportverenigingen of horeca, dat maakt voor Borduurstudio Extra Borduren niets uit. Een zeer ervaren en gedreven team staat voor u klaar. Gespecialiseerd in zelf kleding borduren en kleding bedrukken. Emblemen, labels, etiketten en badges, een zeer uitgebreide collectie bij borduurstudio Extra Borduren in Helmond en omgeving.

Textiel laten borduren

Textiel laten borduren. Of u nu badlinnen wilt laten borduren of andere textielproducten, bij Borduurstudio Extra Borduren bent u aan het goede adres. Sportkleding borduren of andere relatiegeschenken borduren of promotieartikelen borduren, het behoort allemaal tot de specialiteiten van Extra Borduren. Hoge kwaliteit producten, scherpe prijzen en snelle levering. Neem voor een passend advies contact met ons op via  via: info@extraborduren.nl of 0492-792943 en maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte.

Interesse?

Maak vandaag nog een afspraak

Of neem direct contact met ons op via: info@extraborduren.nl of 0492-792943