Jas . borduren

Jas borduren

Wil je zelf handmatig een jas borduren? Uit ervaring zijn wij geneigd om je dat af te raden. Zelf borduren is namelijk monnikenwerk. Het resultaat van eigen creaties stelt vaak teleur. Het borduren van een jas kun je veel beter aan ons uitbesteden. Wij zijn namelijk in staat om het borduursel, een logo, embleem of tekst, machinaal aan te brengen op je jas. Wanneer je het door jouw uitgekozen ontwerp door ons op je kledingstuk laat borduren, dan zorgen wij voor een hoogwaardige uitstraling.

Borduren met de beste borduurapparatuur

Want daarover hebben wij namelijk de beschiking. Neem onze borduurmachine. Die is in staat om ruim 1.000 steken per minuut te borduren en met hoge kwaliteit. Deze machine is voorzien van speciale software. Daardoor is het mogelijk om ook op plekken te borduren die zeer moeilijk bereikbaar zijn. Het resultaat van het borduurwerk wanneer wij jouw jas borduren, is vanzelfsprekend verbluffend. Wij borduren je jas bovendien met de meest geavanceerde garens van hoge kwaliteit, zowel qua esthetische uitstraling als qua duurzaamheid. Het borduren van een jas moet je niet zelf doen, daarvoor moet je bij ons bedrijf zijn.

Heb je al een jas?

Misschien gaat het hier om borduurwerk ten aanzien van een heel specifiek kledingstuk waar jij zeer aan gehecht bent. Maar misschien ben je wel op zoek naar een partij die bedrijfskleding zoals werkjassen kan borduren. In dat geval is het ook goed om te weten dat wij ook de kleding zelf kunnen leveren. Ben je dus op zoek naar een specifiek type om te laten borduren, overweeg dan ook eens ons jassen assortiment. Afgezien van jassen leveren wij ook caps, werkbroeken, T-shirts en polo’s en dergelijke.

Zoals je ziet kun je bij ons niet alleen maar terecht om een enkel kledingstuk te laten borduren. Wij kunnen ook grote oplages snel verwerken en zelfs een totaal project, inclusief de levering van kleding, kun je aan ons uitbesteden. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Interesse?

Maak vandaag nog een afspraak

Of neem direct contact met ons op via: info@extraborduren.nl of 0492-792943