HanddoekBorduren

Handdoek Borduren

Handdoek Borduren. Wilt u graag zelf een handdoek borduren? Dat kan allemaal bij borduurstudio Extra Borduren in Helmond en omgeving. Badtextiel en handdoeken met borduringen zijn van hoge kwaliteit en daarnaast ook nog eens extra voordelig. Alle vormen van handdoek borduren zijn mogelijk! Handdoek borduren per stuk is ook geen probleem. Borduurstudio Extra Borduren is gespecialiseerd in de fabricage van verschillende borduursels op handdoeken, badhanddoeken en andere vormen van badtextiel. Borduurbedrijf Extra Borduren in Helmond gaat te werk met professionele borduurbestanden om op deze manier de juiste kwaliteit handdoek borduren in Helmond te waarborgen.

Handdoek met naam Borduren

Handdoek met naam borduren. Hoe leuk is het om een handdoek met eigen naam te hebben! Een handdoek borduren met tekst erop is voor borduurstudio Extra Borduren geen enkel probleem. Handdoek borduren op maat wordt dan ook vaak uitgevoerd door de borduurstudio in Helmond en omgeving. Een handdoek met eigen borduring is een leuk cadeau om te geven en kan in veel kleuren en lettertypes geborduurd worden. Met een persoonlijke borduring van uw handdoek met naam geeft dit nét dat beetje extra. Extra Borduren, kwaliteit en service voorop! Zo kun je op een makkelijke manier toch zelf een naam laten borduren op een handdoek. Handdoek met naam borduren, snel geregeld.

Handdoeken borduren met logo

Handdoeken met logo laten borduren in Helmond? Niet alleen is het mogelijk om handdoeken te borduren met naam of tekst, maar het is ook mogelijk om handdoeken te borduren met logo in Helmond en omgeving. Handdoeken borduursels worden daardoor echt geprofessionaliseerd en kunnen voor elke gelegenheid als cadeau gegeven worden. Voor persoonlijk advies en originele logobestanden kunt u bij ons terecht. Extra Kwaliteit, Extra Service, Extra Concurrerend. Vraag voor meer informatie over Handdoeken borduren met logo in Helmond een vrijblijvende offerte op via 0492 – 792943 of info@extraborduren.nl.

Interesse?

Maak vandaag nog een afspraak

Of neem direct contact met ons op via: info@extraborduren.nl of 0492-792943