Borduren. Helmond

Borduren Helmond

Bent u op zoek naar geborduurde kledingstukken of geborduurde knuffels in Helmond en omgeving? Dan raden we u aan om eens te kijken naar Extra Borduren. Borduurstudio Extra Borduren in omgeving Helmond is gespecialiseerd in de fabricage van geborduurde namen, geborduurde logo’s, geborduurde teksten en meer. Zowel op bedrijfskleding als op andere kledingstukken. Borduurbedrijf Extra Borduren in Helmond levert voor zowel particulieren als voor bedrijven de meest unieke borduursels. Met professionele borduurbestanden behouden wij de juiste kwaliteit van onze producten en een kwalitatief hoogstaande afwerking. Met het borduren van een logo, embleem borduren of tekst borduren, komt uw bedrijfskleding echt tot ‘leven’.

Borduurstudio Helmond

Borduurstudio Helmond. Bent u op zoek naar een borduurstudio in Helmond of borduurbedrijf in Helmond en omgeving? Dan bent u bij Extra Borduren aan het goede adres. Borduurstudio Extra Borduren in Helmond kan uw logo bijvoorbeeld exact namaken en precies op de gewenste plaats van uw kleding borduren. Borduurwerk is slijtvast en gaat lang mee. Professionele uitstraling in zowel borduurwerk op de voor- en achterkant van bijvoorbeeld uw t-shirt, polo of sweater is het resultaat. Extra Borduren beschikt over een productieruimte waar producten gedigitaliseerd worden en veel kledingstukken en knuffels geborduurd worden. Een korte doorlooptijd en korte lijnen met leveranciers vinden wij extra belangrijk.

Borduren op maat

Wij zijn niet alleen in te schakelen voor het borduren van bijvoorbeeld kleding. Maar kunnen uw kleding ook laten bedrukken. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het digitaliseren van uw logo. Logo digitaliseren Helmond is noodzakelijk voor wij aan bedrukken en/ borduren kunnen beginnen. Laat u adviseren door onze specialisten in borduurstudio Extra Borduren in Helmond. Voor persoonlijk advies en originele borduursels kunt u bij ons terecht. Een hoge kwaliteit voor een goede prijs, dat wil toch iedereen? Extra Kwaliteit, Extra Service, Extra Concurrerend. Vraag voor meer informatie over Borduren in Helmond een vrijblijvende offerte op via de contactpagina of via 0492 – 792943 of info@extraborduren.nl.

Interesse?

Maak vandaag nog een afspraak

Of neem direct contact met ons op via: info@extraborduren.nl of 0492-792943