Bedrukkenwerkkleding

Bedrukken werkkleding

Een groot aantal scholen en sportverenigingen behoort tot de klantenkring waarvoor wij kleding bedrukken. Ook veel particulieren komen bij ons met dat verzoek. Maar wij staan vooral bekend als de specialist op het gebied van het vakkundig bedrukken van werkkleding. Wil je dat je personeel er professioneel en herkenbaar uitziet? Voorzie je mensen dan van bedrukte werkkleding.

Hoe wij te werk gaan bij het bedrukken van werkkleding

Voor het bedrukken van werkkleding maken wij gebruik van alle denkbare, moderne apparaten die hiervoor beschikbaar zijn. Ons machinepark omvat diverse snijplotters en de modernste persen. Bij het bedrukken maken wij gebruik van een groot aantal hoogwaardige folies. Daarmee kan je bedrijfslogo perfect op de werkkleding worden bedrukt.

Wij bieden de mogelijkheid van transferdruk. Met die techniek kan ieder logo full color en slijtvast op je werkkleding worden bedrukt. Bij transferdruk wordt het logo namelijk eerst op een badge gedrukt wat de duurzaamheid van de uitstraling garandeert. Met een langdurige, kwalitatief hoogwaardige uitstraling, vallen je medewerkers in de werkkleding die je voor hen hebt laten bedrukken, extra op.

Ons bedrijf denkt met je mee

Wij bedrukken werkkleding in zowel grote als kleine batches en ook voor enkelvoudige kledingstukken kun je bij ons terecht. Heb je één of enkele kledingstukken die je wilt laten borduren, dan doen wij dat graag. Bij het bepalen van het ontwerp van de bedrukking zullen wij je ook adviseren over fiscale wetgeving. Zo weet je zeker dat de omvang van je logo voldoende is om voor aftrekbaarheid bij de belastingdienst in aanmerking te komen.

Wij bieden ook werkkleding

Naast het bedrukken van de werkkleding, kun je bij ons ook voor de kleding zelf terecht. Een greep uit onze collectie: T-shirts, polo’s, caps, werkjassen, sweaters en bodywarmers.

Al onze kleding en accessoires zijn leverbaar in diverse maten en kleuren. Door deze werkkleding te bedrukken ontstaat een unieke uitstraling. En wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor bedrukte gadgets zoals badstof en knuffels?

Interesse?

Maak vandaag nog een afspraak

Of neem direct contact met ons op via: info@extraborduren.nl of 0492-792943