Bedrukkenbedrijfskleding

Bedrukken bedrijfskleding

Wij bedrukken bedrijfskleding. Vele scholen en sportverenigingen behoren tot onze klantenkring. Ook particulieren weten de weg naar onze onderneming voor bedrukking te vinden. En vanzelfsprekend kun je bij ons terecht voor het op vakkundige wijze bedrukken van bedrijfskleding. Het bedrukken van je bedrijfskleding geeft je medewerkers een herkenbare en professionele uitstraling.

Onze werkwijze en techniek bij het bedrukken van bedrijfskleding

Ons bedrijf beschikt over alle moderne apparatuur die benodigd is om kleding te kunnen bedrukken. Denk aan snijplotters en aan moderne persen. Wij hebben talloze folies in ons assortiment waarmee wij de naam van je bedrijf of je bedrijfslogo haarscherp op je kleding kunnen bedrukken. Door middel van de techniek van transferdruk, kunnen we elk logo full color op je bedrijfskleding bedrukken. Bij deze techniek wordt het logo namelijk eerst op een badge gedrukt en vervolgens pas op de kleding geperst. Door te kiezen voor transferdruk, kies je niet alleen voor full color maar ook voor een grotere slijtvastheid en duurzaamheid. De kwalitatief hoogwaardige uitstraling van de druk op je kleding blijft daardoor langer behouden.

Servicegericht

Ons bedrijf is in staat om grote batches van bedrijfskleding tegelijk te bedrukken. Echter ook voor kleine en zelfs enkelvoudige oplages kun je bij ons terecht. Ook borduren wij enkelvoudige kledingststukken wanneer je dat wenst. Vanzelfsprekend kun je bij jouw ontwerp rekenen op ons advies ten aanzien van wetgeving die aangeeft hoe groot de bedrukking op bedrijfskleding moet zijn, om in aanmerking te komen voor aftrekbaarheid bij de belastingdienst.

Aanvullende dienstverlening

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor het bedrukken van de bedrijfskleding maar ook voor de kleding zelf.  Wie bieden een uitgebreide collecte van kledingproducten zoals T-shirts, caps, polo’s, werkjassen, sweaters en bodywarmers. Ook kunnen wij bedrukte badstoffen en knuffels leveren. Ons assortiment komt in verschillende maten en kleuren. Door middel van bedrukking ontstaat maatwerk.

Interesse?

Maak vandaag nog een afspraak

Of neem direct contact met ons op via: info@extraborduren.nl of 0492-792943