Bedrijfskledingmet logo

Bedrijfskleding met logo

Bedrijfskleding met logo. Bedrijfskleding bedrukken met logo zorgt ervoor dat uw personeel er netjes bijloopt. Bedrijfskleding met logo zorgt voor een professionele uitstraling en door borduring met logo of bedrukking met logo geeft dit een uniforme en herkenbare uitstraling binnen uw bedrijf. Geborduurde bedrijfskleding of bedrukte bedrijfskleding laat uw bedrijf opvallen. Borduurstudio Extra Borduren zorgt voor een perfecte en professionele afwerking van uw bedrijfskleding met logo. Ons assortiment aan bedrijfskleding en werkkleding bestaat uit kwalitatief hoogstaande materialen die u en uw medewerkers comfortabel kunnen dragen. Bedrijfskleding met logo bestellen? Dat kan ook bij Extra Borduren in Helmond en omgeving. Maak vandaag nog een afspraak, of neem direct contact met ons op via: info@extraborduren.nl of 0492-792943.

Werkkleding voor elk beroep

Werkkleding voor elk beroep. Bedrijfskleding met logo kan voor verschillende beroepen een mooie toevoeging zijn. Denk aan bedrijfskleding voor horeca, bedrijfskleding voor schilders, werkkleding voor in de bouw of bedrijfskleding in de zorg. Dit alles is voor Extra Borduren in Helmond geen enkel probleem. Werkkleding bedrukken en bedrijfskleding bedrukken kan voor elk beroep geregeld worden. Of het nu werkkleding met bedrijfsnaam is of andere bedrijfskleding ontwerpen. Altijd en overal een goede prijs voor een hoge kwaliteit! Kortom de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bestel met logo bedrukte werkkleding heel eenvoudig bij Extra Borduren in Helmond en omgeving. Maak geheel vrijblijvend een afspraak via  info@extraborduren.nl of 0492-792943.

Bedrijfskleding op maat

Bedrijfskleding op maat. Bedrijfskleding nodig? Bij Extra Borduren kun je terecht voor polo’s, t-shirts, jassen, vesten, broeken en nog veel meer kledingstukken. Bedrijfskleding ontwerpen is een vak apart. Wij van Extra Borduren als onder andere een bedrijfskledingshop, kunnen bedrijfskleding op maat aanbieden tegen een goede prijs-kwaliteit verhouding. Bedrukte bedrijfskleding online bestellen is geen enkel probleem. Bedrijfskleding laten bedrukken of borduren was nog nooit zo gemakkelijk. Wij garanderen een snelle levering en top kwaliteit! Maak vandaag nog een afspraak, of neem direct contact met ons op via: info@extraborduren.nl of 0492-792943 om diverse soorten werkkleding te laten bedrukken.

Interesse?

Maak vandaag nog een afspraak

Of neem direct contact met ons op via: info@extraborduren.nl of 0492-792943