BedrijfskledingBorduren. Helmond

Bedrijfskleding Borduren

Bedrijfskleding Borduren. Snel en eenvoudig bedrijfskleding borduren in Helmond met logo, tekst of naam, dat kan bij Extra Borduren in Helmond en omgeving. Officiële bedrijfskleding in grote aantallen, maar ook bedrijfskleding borduren in kleine aantallen is mogelijk. Gepersonaliseerde bedrijfskleding betrouwbaar en veilig bestellen bij Extra Borduren in Helmond. Een ruim assortiment aan bedrijfskleding, denk aan polo’s, T-shirts, vesten, truien, jassen en zelfs broeken borduren. Bij Extra Borduren in Helmond zijn er veel mogelijkheden, online geborduurde kleding bestellen wat nog nooit zo gemakkelijk! Uw bedrijfskleding, onze expertise bij Extra Borduren. Ook voor advies op maat!

Professionele uitstraling bedrijfskleding

Professionele uitstraling bedrijfskleding. Professioneel en representatieve kleding wordt door Extra Borduren voorzien van borduring op maat. We kunnen dit volledig verzorgen in onze eigen borduurstudio in Helmond. Of het nu gaat om bedrijfskleding borduren in Helmond of kleding bedrukken zoals promotiekleding, werkkleding of horecakleding. Borduurstudio Extra Borduren heeft de kennis en kunde allemaal in huis! Gespecialiseerd in professionele borduursels zoals geborduurde polo’s en geborduurde t-shirts. Het borduren van bedrijfskleding levert een kwalitatief hoogstaand resultaat op. Scherpe prijzen, hoge kwaliteit en snelle levertijden, dat kan allemaal bij onze borduurstudio in Helmond. Duurzame bedrijfskleding in Helmond bestellen was nog nooit zo gemakkelijk.

Logo borduren op bedrijfskleding

Logo borduren op bedrijfskleding. Functionele bedrijfskleding met uw logo erop geborduurd geeft een professionele uitstraling. Bedrijfskleding met een geborduurd logo draagt bij aan uw corporate identity. Een uniforme uitstraling voor uw bedrijf dat altijd en overal herkenbaar is. Bestellen bij borduurstudio Extra Borduren in Helmond is dan ook geen enkel probleem! Borduring bestellen kan altijd en overal via  0492 – 792943 of info@extraborduren.nl. Ook kleding borduren per stuk valt binnen de mogelijkheden van Extra Borduren in Helmond en omgeving! Voordelen van borduren op bedrijfskleding is met name de duurzaamheid, het gaat lang mee en is slijt- en kleurvast. Ook geeft logo borduren op bedrijfskleding een unieke en luxe uitstraling wat imagoversterkend werkt!

Interesse?

Maak vandaag nog een afspraak

Of neem direct contact met ons op via: info@extraborduren.nl of 0492-792943